Cécile Gers start nieuw centrum voor professionele massage (perspublicatie)

SINT-ELOOIS-VIJVE

Cécile Gers is sinds 2006 een gecertificeerd en professioneel massagetherapeut, gespecialiseerd in zowel zorg als relax massage, particulier én in zorgcentra.

Naast haar zaak in het naburige Oeselgem betrekt ze op 1 september een totaal gerenoveerd en historisch pand aan de Vijfseweg 215. “Gezondheid is geen keuze maar een manier van leven”, vertelt Cécile. “Van kindsbeen af bouwde ik een passie op voor het lichaam en alles wat maar enigszins met gezondheid te maken heeft. Ik verdiepte mij heel snel in opleidingen en specialisaties zoals soothing holistic massage, zorg-massage bij kanker, fasciatherapie, lomi lomi en ayurvedische massage.

Ik ging graag steeds ver-der op zoek naar nieuwe uitdagingen en één van mijn doelen betrof een concrete zoektocht naar de mogelijkheid om ‘mensen in moeilijke tijden‘ te helpen. Massage bij kanker maakte met-een de klik en het sluit perfect aan in alles wat ik doe.”

Door het grote succes in haar praktijk in Oeselgem en de vraag naar professionele behandelingen vanuit omliggende gemeenten besloot Cécile om haar praktijk toegankelijker te maken: “Ik ben op zoek gegaan naar een gemakkelijker en beter bereikbare locatie.

Dit toppand langs een hoofdweg en op wandelafstand van het Onze Lieve Vrouw ziekenhuis kruiste mijn pad. Het was een echte opportuniteit. Het is tot in de puntjes gerenoveerd en biedt een unieke en rustgevende omgeving.” (PPW)

Info: 0477 74 31 05.

 

Breaking! Geniet nu ook van Shirodhara (=hoofdbehandeling met olie) in Dentergem!

Kan jij ook zo genieten van een professionele massage? Dan ervaarde je ook misschien al ‘s zo’n zalige Ayurvedische massage.…
VERDER LEZEN